Hírek, akciók

Aktuális híreink, akcióink:

Legutóbbi árufeltöltés:  2020.01.09.

-------------------------------

2019.04.13.

Örömmel jelentjük be, hogy a Kiara Babaruha webáruház mostantól megújult külsővel, és bővített funkciókkal várja minden kedves új és visszatérő vásárlóját!

Célunk az volt, hogy még inkább áttekinthető legyen kínálatunk, ezáltal könnyebben és gyorsabban megtalálhassák látogatóink mindazokat a babatermékeket, amelyekre csak szükségük lehet. Emellett új pontgyűjtő kedvezményünkkel mostantól regisztrált felhasználóink vásárlásaik után kedvezmény pontokat is gyűjthetnek, melyeket később beválthatnak újabb vásárlásaik alkalmával.

Fontos, a már korábban regisztrált vásárlóinknak új jelszót kell igényelniük az új felületre történő első belépéskor, melyet bejelentkezéskor az elfelejtett jelszóra kattintva tehetnek meg. A rendszer ekkor e-mailben küldi meg az új jelszót, melyet a belépést követően meg kell majd változtatni.

Érdemes megtekinteni akciós termékeinket, most sok új babaruha vásárolható meg kedvezménnyel!

Új, rendkívül kedvező díjszabású szállítási móddal is bővült szolgáltatásunk, csatlakoztunk a csomagküldő.hu rendszeréhez. Ennek köszönhetően mostantól a kis értékű vásárlások kézbesítése is költséghatékonyan megvalósítható a csomagküldő.hu számos átvevő pontjára, csak ki kell választani a lakóhelyhez legközelebb esőt.

A fejlesztés és átalakítás ideje alatt a webáruház használt babaruha feltöltései szüneteltek, mostantól azonban ismét heti rendszerességgel frissítjük a kínálatot, érdemes lesz hát újra és újra betérni, hisz sokszor olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, melyekkel egyedivé, különlegessé tehetjük kisbabánkat, emellett a mindennapokra is folyamatosan frissíthetjük gyorsan cseperedő gyermekünk ruhatárát igen kedvező árakon.

Nézzen körül nálunk, szeretettel várjuk!

-------------------------------


Korábbi hírek, információk

Webáruház készítés