Minőségi kategóriák

Minőségi kategória besorolások:

Új:  Teljesen új, eredeti címkés vagy csomagolású termék. Ide tartoznak az új babaruhák, és az új kiegészítő babatermékek.

Újszerű: Kitűnő állapotban lévő, vagy akár teljesen új, esetenként eredeti címkés outlet darabok. Viselés, mosás nyomai nem látszódnak. 

Alig használt: Szép állapotú darabok, mosás, viselés nyomai kis mértékben látszódhatnak. Enyhe bolyhosodás esetenként előfordulhat. Utcai, vagy akár alkalmi viseletre egyaránt jó választás lehet.

Használt: Mosás, viselés nyomai látszódnak a ruhán, bolyhosodás, esetenként  kissé fakóbb szín is jellemezheti őket. Kisebb javítható hibák, esetleg apró foltok lehetnek rajtuk, ezeket azonban igyekszünk minden esetben feltüntetni a termékleírásban. Hétköznapi viseletre megfelelő. 

Filléres: Mosás, viselés nyomai  látszódnak a ruhán, erősebb bolyhosodás, vagy fakóbb szín is jellemezheti őket. Viseltesebb darabok is előfordulhatnak közöttük, esetleg foltok lehetnek rajtuk, de otthoni játszóruhaként még igen jó szolgálatot tehetnek. Alig használt, de hibás darabok is tartozhatnak ebbe a kategóriába. A hibákat, foltokat igyekszünk minden esetben feltüntetni a termékleírásban.  

Webáruház készítés