Mint ahogyan minden webáruház, mi is használunk cookie-kat szolgáltatásaink biztosításához. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

 

 

 

 

 

Kedves Vásárlóink!

Fiatal nagymamaként kezdtem komolyabban foglalkozni babaruhákkal. Két felnőtt lányom van, amikor ők kicsik voltak, nagyon jó lett volna nekem is, ha lehetőségem nyílik vásárolni gyerekholmikat egyszerűen, gyorsan, jó áron és jó minőségben, de az újaknál olcsóbban. Viszont akkor még az Internet gyerekcipőben sem járt, legfeljebb bababörzéken lehetett venni-cserélgetni ezt-azt – de már akkor tudtam, hogy ez nem a legtökéletesebb megoldás.

Manapság már nem kell a várost a nyakunkba venni, hogy megfelelő ruhát találjunk gyermekeinknek, unokáinknak, hiszen az online-vásárlással ezeket a felesleges köröket ki tudjuk iktatni. Sok időt, energiát, és pénzt megspórolhatunk, ha otthonról is be tudjuk szerezni mindazokat a termékeket, melyekre szükségünk van.

Webáruházunk 2015. február 1-én nyitotta meg kapuit, hogy segítse a kismamákat, anyukákat és nagymamákat (valamint természetesen a kispapákat, apukákat és nagypapákat is :)) a legkisebb családtagok számára szükséges ruházati termékek beszerzésében.

Használt babaruháink kizárólag jó minőségű darabok, mert alapelvünk, hogy csak olyan termékeket helyezünk ki webáruházunkba, melyeket mi is ráadnánk saját csöppségeinkre. A kínálatot folyamatosan bővítjük, frissítjük, hogy érdemes legyen vissza-visszatérni is hozzánk. Az újszerű, alig használt és használt kategóriákba sorolt ruhácskák között mindenki megtalálhatja a számára megfelelő darabokat felhasználási céljuk szerint.

2016-ban a használt ruhácskák mellett új babaruhákkal is bővítettük kínálatunkat, hogy a vásárlói igényeket még szélesebb körben ki tudjuk elégíteni. A gyorsan növő apróságok részére így az új és használt babaruhák megfelelő kombinációjával tökéletes és komplett ruhatár alakítható ki.

Babaruháink mellet új, hasznos kiegészítő babatermékek is várják webáruházunkban, melyek elengedhetetlenek egy kisbabás háznál.  Így ápolási, etetési, fürdetési és baba biztonsági kiegészítők, valamint babajátékok is megtalálhatók kínálatunkban.

Logikusan kialakított rendszerünkben biztosan nem fog „eltévedni”, böngésszen, vásároljon kedvére, s mi a lehető legrövidebb időn belül leszállítjuk Önnek a kiválasztott termékeket.

Kellemes „szörfölést” kívánunk áruházunkban, s reméljük, hamarosan törzsvásárolóink között köszönthetjük.

Üdvözlettel:
Boglárka

Ma 2018. május 22.,
Júlia, Rita napja van.

Holnap Dezső napja lesz.

A nap terméke
Vásárlói visszajelzések

2018.04.24.
"Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a ruhákat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Kiara Babaruha Webáruházat :)" (Tünde, Rétalap)

---------

2018.02.13.
"Nagyon szépen köszönöm a termékeket! Kifogástalan és jó minőség! Máskor is rendelni fogok és bátran ajánlom mindenkinek!" (Anett, Makó)

---------

2018.01.03.
"Nagyon elégedett vagyok a rendelt ruhákkal. Tiszta, szép, reális áron. Köszönöm! (Anita, Szelevény)

---------

További visszajelzések...

Facebook
Kiemelt partnereink:

--------------------------------------